Heuveltraining 27-07-15

Heuveltraining 27-07-15

28 juli 2015 0 Door Yildiz

training 27-7-2015-2Het is nog droog, op buienradar de komende 3 uur geen regenbui te bekennen en trok de deur dicht om vervolgens naar de heuveltraining van Startbaan in het Amsterdamse bos te gaan.
Iedere keer dat ik ga hardlopen zet ik mijn sporthorloge aan om te weten en meten hoe ik loop. Ik hou van cijfertjes en vind het leuk om later te zien wat ik gedaan heb. Tomtom horloge, Looptijden.nl en Runkeeper.com houden het allemaal netjes bij.
19:00 is het voor de Bovenkerk groep om te verzamelen bij Silversant maar ik vind het heerlijk om rustig te beginnen en loop in een rustig tempo eerder naar de volgende verzamelplaats waar beide groepen samen komen.
Het is heerlijk zonnig maar het waait behoorlijk. Dat het waait vind ik niet erg, heerlijk zo’n koele wind.
Ik hoef maar een paar minuten te wachten op de groepen uit Amstelveen en Bovenkerk en we kunnen vertrekken richting de Hazenheuvel. Voor de heuvel nog enkele basisoefeningen om daarna op de top van de heuvel de briefing van onze trainer aan te horen.
“We gaan hiernaar beneden aan het einde naar rechts, weer naar rechts en de heuvel weer op. Dat pad in naar beneden naar rechts en weer rechts en de heuvel weer op.”
Iedere week is er weer een andere route en helling die je omhoog of moet gaan dalen. Ik heb ze nog niet allemaal gehad wat zijn er veel paden in het Amsterdamse bos.

https://instagram.com/p/5pbot8jVhD/
Het leuke van een heuvel training vind ik dat je naar beneden jezelf kan laten gaan en uitrust en naar boven lekker er tegen aan kan gaan. Jammer dat de heuvel niet hoger is.
Opeens ging het hozen en kledder nat werden wij. Een heerlijke verkoeling, tijdens het regenen is er meer zuurstof in de lucht. Na de 30 minuten heuveltraining zit het er weer op en kunnen we richting huis. Met de Bovenkerk groep, onder de modder, richting huis. Vandaag zitten er weer 15km op de teller.

training 27-7-2015-1

Facebook Comments