Mijn eerste hardloopschoenen

Mijn eerste hardloopschoenen

20 februari 2016 0 Door Yildiz

Ik vind het nog zo fijn om met mijn eerste hardloopschoenen te hardlopen. Ze zijn al 14 maanden oud en hebben al boven de 1500k op de teller. Een beetje slijtage maar ze kunnen er nog goed mee door. Gisteren na het werk nog voor het donker 10km gelopen en vanochtend 16,1km op deze schoenen. Ze doen het goed dus, ik zal nog een tijd met ze lopen. (De schoenen hebben controle bij RunnersWorld  gehad.)
Vanochtend een ronde om het Amsterdamse bos. Deze is ongeveer 16,1km.

Ik nam van huis uit het zwarte pad, einde van Zwartepad bij de Manege het Amsterdamse bos richting de Start/finish van de MZNC.

Het is overigens erg leuk om mee te helpen aan een wedstrijd als de www.midzomernachtcross.nl . Daarna richting Bosbaan. Er stond een behoorlijke tegenwind, heerlijk is dat.

Langs Boerderij Meerzicht over de schipholdijk daarna langs de geitenboerderij en langs de Nieuwe Meerlaan, via de bosrandweg richting camping Amsterdamse bos. Over de dijk in het bos (geen idee hoe het heet) richting Noorddamcentrum Bovenkerk

Ik vind het erg leuk om met een hoog tempo over deze dijk te rennen. Het is een mooie recht stuk.
Ik wissel vaak van tempo, gewoon omdat ik het leuk vind.

Daarna door Bovenkerk en dan ben ik vlakbij huis zo ren ik nog een kilometer op een rustig tempo om uit te lopen.

Morgen wil ik weer eenzelfde afstand gaan lopen, het zal de laatste in de reeks van mijn intensieve programma zijn.
Komende drie weken rustig trainen en dan wedstrijden op het programma,
de Westeinderloop in Aalsmeer, het Circuit van Zandvoort en de Meentrun in Amstelveen.

Looptijden kaart

Facebook Comments